Les nostres instal路lacions

En plena natura

Tota la zona es troba completament tancada, amb cinc portes distribu茂des al llarg del mateix. En el mateix tenim zona de foc de campament i piscina, per al gaudi dels nostres visitants.

La construcci贸 general del campament est脿 feta amb materials nobles, com la fusta i la pedra, emprant formig贸 i ferro per a punts de subjecci贸 tant de caba帽as com d’activitats, assegurant la fiabilitat de les mateixes. Totes les 脿rees estan treballades de forma que es respecta l’entorn natural del paratge i sense grans edificacions.

Connectat amb la localitat per tres camins diferents, cada un m茅s proper, el que ens permet en casos imprevistos accessibilitat r脿pida a qualsevol tipus de serveis.

Espai Com煤

per a tots el nostres visitants

Allotjament, aseo, dutxes, pica, menjador, cuina, etc.

Zona d'activitats

Diversi贸 assegurada

Adosada a la zona comuna amb delimitacions d'acc茅s

Zona de tallers

en plena natura

Situada en un lloc privilegiat del campament de fonts

NUEVO PLANO FONTES 2023
La instal路laci贸 est脿 situada en un entorn privilegiat de natura i muntanya, el que facilita l’organitzaci贸 d’activitats en la natura i la pr脿ctica d’esports d’aventura. A m茅s, que ajuda l’usuari (xiquets i joves) a desconnectar durant uns dies de la rutina di脿ria de les seves vides, per a descobrir un altre tipus d’interessos personals, esportius, l煤dics i col路lectius.

 

El Campament de Font茅s compta amb m茅s de 60.000 m虏, tota la instal路laci贸 est脿 completament tancada amb barreres de protecci贸 en la totalitat dels per铆metres, per a la salvaguarda de les instal路lacions d’elements estranys o d’intrusos, amb cinc portes d’accessos distribu茂des al llarg del mateix campament.

 

La construcci贸 general del campament est脿 feta amb materials nobles, com la fusta i la pedra, emprant formig贸 i ferro per a punts de subjecci贸 tant de cabanes com d’activitats, assegurant la fiabilitat de les mateixes. Totes les 脿rees estan treballades de manera que es respecta l’entorn natural del paratge i sense grans edificacions.

 

La instal路laci贸 茅s pr貌pia, l’煤s i gaudi de la mateixa per part de l’empresa Blau Esport S.L. es porta fent des de fa 20 anys fins a l’actualitat on organitzem Campaments tem脿tics cada estiu i s’organitzen jornades escolars i conviv猫ncies familiars.

 

A m茅s, cal destacar la proximitat de la instal路laci贸 a tots els serveis b脿sics, servei de Salut 24 hores (3 minuts en cotxe), Mercats tradicionals (15 minuts caminant), la ciutat d’Alacant (30 minuts en cotxe), la platja (32 minuts en cotxe) i l’aeroport (40 minuts en cotxe).